Метална значка грб – застава

Official FKCZ, Red Star Shop
Упореди

Метална значка димензија 1,5цм x 2,4 цм са грбом на црвено белој застави.

3.24 

Нема на стању

Шифра производа: Z4E2062 Категорије: , ,

Опис

Метална значка димензија 1,5цм x 2,4 цм са грбом на црвено белој застави.