Ранац школски Црвена звезда

Велики ранац за више намена (школски, спортски) са доста преграда и џепова на себи.

40.42 

Шифра производа: 300020 Категорије: , ,

Опис

Велики ранац за више намена (школски, спортски) са доста преграда и џепова на себи.
Димензија: 47×34цм